profili-i-kompanise1

Rreth Nesh

Kompania B.I.A.P. Shpk është inisiativë e një grupi miqsh italo-shqiptarë të cilët operonin në Itali dhe Shqipëri në fusha të ndryshme biznesi që nuk kishin asnjë gjë të përbashkët me riciklimin.

Ky projekt ka nisur që në pranverën e vitit 2005 duke studjuar disa aktivitete të ngjashme në Itali, Greqi, etj.

Emri i shoqërisë u vendos pas një gare midis krijuesve të saj dhe ka kuptimin:

B.  BIOECOLOGICO     I .  ITALO     A .  ALBANESE     P.  PROGETTO

Produkte

null

Karton

null

Thase

null

LDPE

null

Tuba Plastike

Per me teper informacion na kontaktoni